Nissan Note 2008 Nissan Note 2008

Ходовая:
Оценка: 4
Внешний вид:
Оценка: 4

Це перше наше авто, тому порівнювати поки що немає з чим. Але що можна сказати вже зараз - від водіння цієї машини отримуєш задоволення! Після 15000 км - тільки роботи по ТО. Ще в салоні дозамовили захист картера, задній парктронік, сигналізацію, сітку на радіатор, затемнення задніх вікон. Окремо сам докупив резинові коврики, колонки та магнітолу. Це гарний представник універсального автомобіля для всієї сім'ї (дружині та дітям авто теж дуже подобається :))

Плюсы и минусы автомобиля

+ Дешева. + Гарне співвідношення ціна/якість. + Просторий високий салон. + Економічна. + Чітке рульове управління. + Висока посадка. + За рахунок переміщення заднього сидіння можна або збільшити об'єм багажника, або збільшити місце для пасажирів заднього ряду.

- Ціни на ТО вище середнього. - Іноді під час руху нечітко вмикається перша передача.

Совет покупателю

Якщо вам потрібне авто, щоб їхати з комфортом і не переплачувати за різні, часом, не дуже потрібні опції, а також економити на пальному, раджу брати таку комплектацію, як і в нас - комфорт+ з механікою.

Отзыв был полезен?
Да Нет

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
Вход | Регистрация

Продажа б/у Note